RADIONICA ZAJEDNO U VRTU 2012. - PREDSTAVLJANJE RADIONICE 26. 9. 2012.


Nastavili smo prošle godine započetu radionicu pod nazivom Zajedno u vrtu. Ovo je svojevrsan program radne terapije za odrasle osobe s intelektualnim poteškoćama, koji su korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb - Radionica Zaprešić. Kao i prošle godine, radionica je organizirana u prostorima Centra za rehabilitaciju te uz suradnju s Udrugom Ivančica iz Zaprešića. Kao što je već objavljeno na ovoj stranici, korisnici Centra za rehabilitaciju su izuzetno pozitivno reagirali na uključivanje u ovakvu radionicu. Program vodi Renata Šeatović, predsjednica Udruge Eko Zaprešić, po struci agronom, uz stručnu podršku djelatnika Centra za rehabilitaciju.

Dana 26. rujna 2012. održano je predstavljanje cjelogodišnjeg rada ove radionice. Tom prigodom nas je razveselio izrazito veliki interes naših sugrađana koji su posjetili ovo naše predstavljanje. Prisutni su bili i predstavnici gradske uprave Zaprešića, te raznih institucija, udruga i tvrtki. Mnogi su iskoristili priliku razmjeniti mišljenja i informirati se o našim dostignućima. Pogotovo je zanimljivo napomenuti prisutnost predstavnika ostalih organizacijskih jedinica Centra za rehabilitaciju Zagreb te predstavnika COOR Podravsko sunce. Ispred gradske uprave prisutni su bili pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Sandra Sabol Valenčak, potpredsjednica Gradskog vijeća Ruža Katić, predsjednik Gradskog vijeća Vladimir Cvetko te gradonačelnik Zaprešića Željko Turk. Nadamo se da će ovo druženje otvoriti nove mogućnosti suradnje na ovakvim i sličnim projektima.

Svi zainteresirani su pozvani javiti se na naše kontakte sa svojim idejama i pijedlozima za suradnju. Pozvani su i oni koji samo žele vidjeti što mi to radimo i kako izgleda naš eko vrt.

Predstavljanje radionice Zajedno u vrtu 2012.

Što smo pripremili

Što izabrati od proizvoda iz našeg vrta

Predsjednica udruge daje izjavu za medije - SNIMKA TV ZAPREŠIĆ
 
U eko vrtu i ovo je moguće


Što je sve na ovome stolu


Bilo je prigode za zakusku, ali i za razmjenu iskustava


Čips od jabuke - zdrava grickalica koju proizvodimo u vlastitoj sušari


Uz našeg gradonačelnika lakše je ići s ovakvim projektima


Za posebne goste - posebni pokloni